Zomer BrancheBorrel!

LiveCommunity.nl presenteert de eerste brancheborrel van deze zomer

Na een droog voorjaar zijn we dorstig op zoek naar contact! Voeten in het zand, fijne beats en ongecompliceerd samenkomen. Een BBQ, een borrel en je favoriete branchegenoten: meer heb je niet nodig, toch? Het is dan ook de hoogste tijd voor de eerste brancheborrel van deze zomer!

Op donderdag 2 juli organiseert LiveCommunity van 16:00 tot 19:00 de eerste brancheborrel van deze zomer. Hét perfecte moment om elkaar weer te zien en te sparren over de afgelopen én de komende tijd. Thuishaven, met het grootste terras van Amsterdam, is de ideale locatie voor deze relaxte borrel met beachvibe.

Uiteraard houden we rekening met de geldende maatregelen: er zijn 100 plaatsen beschikbaar om samen met ons de zomer af te trappen. Reserveer snel jouw plek! Mochten de maatregelen tussentijds veranderen dan schalen we uiteraard op om zoveel mogelijk van jullie te kunnen ontvangen.

Toegang kost:

  • Niet-leden € 40,00 excl. BTW
  • LiveCommunity leden € 10,00 excl. BTW

Je ontvangt hiervoor:

  • Toegang tot de zomerborrel
  • 4 consumptiemunten
  • Heerlijke BBQ
  • Eindelijk weer bijpraten met alle branchegenoten!

Wil jij ook lid worden van LiveCommunity? Dat kan! Tot 1 oktober 2020 is het gratis (en tot 1 oktober gratis opzegbaar).

Toegangskaart met ledenkorting € 10 + gratis nieuw lidmaatschap

Al lid en nog geen kortingscode ontvangen? Vraag dan nu jouw kortingscode aan. Mail daarvoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Boek je toegangskaart met je kortingscode

Geen lid en geen lid willen worden? 

Boek je toegangskaart

De Zomerborrel wordt mede mogelijk gemaakt door:

   

  

Ik sluit mij aan!

Profiteer van een uitgebreid aanbod aan kennis, kom in contact met honderden eventprofessionals, maak gebruik van toffe aanbiedingen , stel jouw 'Blendle' van het evenementen nieuws in, en nog veel meer...

Partners van LiveCommunity

Anthony Fokkerweg 61
1059CP Amsterdam
T: 072-5207922
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyrights 2019 LiveCommunity.nl | Alle rechten voorbehouden.


Developed with ❤ by Indico