Programma

 

Van 13.00 uur tot 16.30 uur nemen we jou mee in de online wereld van DigitalDay. Ook al zit je thuis of op kantoor, het zal voelen alsof je aanwezig bent bij een live evenement. Inspiratie, Informatie, Innovatie en Interactie. En.... we sluiten af met een gezamenlijke virtuele borrel. Ben je bezig met de organisatie van een online event? Dit is de dag om inspiratie op te doen.

knop jaikdoemee

De Digital Lounge

Nadat je je hebt ingeschreven bij onze digitale balie, kom je in de Digital Lounge. Onze gastvrouw Sophie van Hoytema zal je verwelkomen en vertellen wat er allemaal staat te gebeuren. Je kunt naar hartenlust met ons chatten en met de andere deelnemers. We hebben zelfs live muziek voor je geregeld, Dames Draaien Door zorgen de hele middag oor lekkere achtergrondmuziek.
Vanuit de Digital Lounge loop je zo de verschillende virtuele zalen binnen om te luisteren naar gave keynotesprekers, talkshows en sessies met informatie over online events. Na elke sessie keer je terug naar deze lounge.

Sprekers

Je kunt deze middag kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod van sprekers. We werken hiervoor samen met DeSpreker.nl, Quality Bookings, Assemblee Speakers en bookingworldspeakers.com. De keynotes komen vanuit diverse virtuele ruimtes van Faber AV en LiveLegends, zodat je als opdrachtgever gelijktijdig een idee krijgt van wat er mogelijk is bij digitale en hybride evenementen.

BEKIJK DE SPREKERS

Talkshows

Live vanuit Felix Meritis kun je deelnemen aan drie verschillende expertsessies i.s.m. met Rondje van de Zaak van The Hospitalitist. We gaan praten over de 1.5 meter economie en je kunt live vragen stellen. De onderwerpen van de sessies zijn: Catering, Locaties en Cultuur & Entertainment. O.a. met Maurits van der Sluis (directeur RAI Amsterdam), Dirk Prijs (Platform Cultuur Locaties en Genootschap Eventmanagers), Erik-Jan Ginjaar (Postillion Hotels), Berend Schans (VNPF).

Online event sessies

Live vanuit Martini Plaza laat EventInsight zien wat er allemaal online mogelijk is. Je kunt ook in deze sessie ook al je vragen stellen.

Netwerkcaroussel

Spannend! Tijdens het programma zijn er diverse momenten om te netwerken. Eén daarvan is het Netwerkcaroussel. In 15 minuten krijg je drie collega branchegenoten voor je neus vanuit huis, kantoor of een andere plek! 

Exposanten

Honderden exposanten zijn aanwezig op de site en in de app. Ze zijn beschikbaar voor online afspraken en videobellen voor, tijdens en na DigitalDay. Op 28 mei kun je zien wie er van de verschillende bedrijven online is om live contact mee te hebben. Heel veel locaties hebben voor jou een virtuele tour! 

Borrel, Fun en Muziek maken

Om 15.45 uur verhuizen we met zijn allen naar de studio van Live@Home voor de afsluiting van de dag. Dit doen we met niemand minder dan een inspirational talk van Typhoon. Daarna gaan we onder leiding van Erik Kuperus proosten met elkaar en hebben we nog een mooi programma. En... we gaan een muziekstuk samen componeren. Door middels van de Tinmendo app kun jij bijdragen aan dit stuk, wat gemaakt wordt door Tinmendo & the telephone.

knop jaikdoemee

 

Ik sluit mij aan!

Profiteer van een uitgebreid aanbod aan kennis, kom in contact met honderden eventprofessionals, maak gebruik van toffe aanbiedingen , stel jouw 'Blendle' van het evenementen nieuws in, en nog veel meer...

Partners van LiveCommunity

Anthony Fokkerweg 61
1059CP Amsterdam
T: 072-5207922
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyrights 2019 LiveCommunity.nl | Alle rechten voorbehouden.


Developed with ❤ by Indico