Jouw DigitalDay

 

Best moeilijk voor te stellen toch? Zo’n online of hybride evenement. We helpen je een eind op weg: hoe kan jouw online event of het online gedeelte van je hybride event eruit komen te zien?

LiveLobby

De basis van jouw online of hybride event is een online eventplatform, een website en een app. Deze kunnen we volledig branden in de stijl van je bedrijf. De LiveLobby is het interactieve hart van je event, vormgegeven op een fysieke locatie en direct uitgezonden op je platform. Hier worden je gasten online ontvangen door een dagvoorzitter of presentator, maar kun je ook een band laten spelen of naderhand ‘samenkomen’ voor de digitale borrel.

Livesessies

Op het platform kunnen je gasten inloggen bij verschillende (sprekers)sessies die tegelijkertijd maar ook na elkaar kunnen worden gestreamd. Je bepaalt zelf het verloop van je programma. De livesessies worden uitgezonden vanuit het platform zelf, of vanuit externe streamingstudio’s.

 

Exposanten & sponsoren

Via livestreaming, video’s, downloads of videochats kunnen je gasten in contact komen met exposanten en sponsoren. Bovendien maakt het platform gebruik van verschillende chatmogelijkheden, waardoor gasten op verschillende plekken met elkaar in gesprek kunnen raken. In een livechat, maar ook één-op-één. Interactie gegarandeerd!

En meer...

Op het platform kun je verder gebruik maken van polls, het NetwerkCaroussel, online ticketing & registratie en een Youtube-aftermovie. Alles verzorgd in jouw eigen huisstijl. De technische kant? Die nemen we je helemaal uit handen.

Neem contact met ons op!

Ik sluit mij aan!

Profiteer van een uitgebreid aanbod aan kennis, kom in contact met honderden eventprofessionals, maak gebruik van toffe aanbiedingen , stel jouw 'Blendle' van het evenementen nieuws in, en nog veel meer...

Partners van LiveCommunity

Anthony Fokkerweg 61
1059CP Amsterdam
T: 072-5207922
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyrights 2019 LiveCommunity.nl | Alle rechten voorbehouden.


Developed with ❤ by Indico