EventSummit

Donderdag, 25 maart 2021

Ahoy, Rotterdam

Bezoek de website van dit evenement

Vakbeurzen

Op 28 januari 2021 vindt de dertiende editie plaats van EventSummit, hét grootste eendaagse platform voor de festival – en evenementenbranche. We missen jullie heel erg en het wordt tijd om elkaar weer te ontmoeten. 

En dit jaar met een nog groter bereik, want we gaan (hoe hip!) hybride. Ben je niet in staat naar Rotterdam af te reizen, beleef de gehele dag online in pyjama of achter je bureau. Volg de openingsshow, chat mee in de live lobby, laat je inspireren door de sprekers en praat via het cameraatje op je laptop met de exposanten.

We weten niet wat het nare virus (the C word) nog voor ons in petto heeft, daarom hebben we de beursvloer bewust kleiner gehouden. Slechts plek voor 300 exposanten, dus snel aanmelden lijkt me. Hoezo uniek beursconcept? Bekijk hier de aftermovie van 2020.

Evenement tags:
Vakbeurs

Ik sluit mij aan!

Profiteer van een uitgebreid aanbod aan kennis, kom in contact met honderden eventprofessionals, maak gebruik van toffe aanbiedingen , stel jouw 'Blendle' van het evenementen nieuws in, en nog veel meer...

Partners van LiveCommunity

Anthony Fokkerweg 61
1059CP Amsterdam
T: 072-5207922
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyrights 2019 LiveCommunity.nl | Alle rechten voorbehouden.


Developed with ❤ by Indico