Gratis webinar: hoe maak je een goede contentstrategie?

Donderdag, 26 november 2020 van 10:00

online

Bezoek de website van dit evenement

Trainingen

Wat is een contentstrategie? Wat je heb je eraan? En belangrijker: wanneer is een contentstrategie goed en wanneer niet? In dit webinar geeft senior contentstrateeg Leo Oorschot antwoord op deze vragen. Hij vertelt uit welke onderdelen een goede strategie is opgebouwd en deelt zijn praktische methode om een contentstrategie te ontwikkelen.

Leo licht zijn werkwijze toe aan de hand van enkele sprekende praktijkvoorbeelden. Ook presenteert hij de resultaten van een onderzoek dat hij met Presenter deed naar contentstrategieën in Nederland.

Wil jij meer weten over het belang van een contentstrategie, hoe andere organisaties erover denken of wil je zelf met je contentstrategie aan de slag? Schrijf je dan in voor dit gratis webinar!

Laat je inspireren en leer:
• Wat een strategie onderscheidt van een lijstje met ambities.
• Hoe je in een paar weken een goede contentstrategie opstelt.
• Wat andere organisaties vinden van hun contentstrategie en waarom.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Managers van marketing- en communicatieafdelingen en iedereen die op strategisch niveau verantwoordelijk is voor online content.

Over de spreker

Leo Oorschot is senior contentstrateeg bij Presenter. Hij helpt organisaties bij het bepalen van de spelregels voor het creëren, publiceren enbeheren van nuttige en bruikbare content.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Kun je er 26 november niet bij zijn? Geen probleem! We versturen de opname van het webinar naar iedereen die zich heeft aangemeld.

Je kan je aanmelden voor de gratis webinar via bijgevoegde link. 
Evenement tags:
Social media Webinar

Ik sluit mij aan!

Profiteer van een uitgebreid aanbod aan kennis, kom in contact met honderden eventprofessionals, maak gebruik van toffe aanbiedingen , stel jouw 'Blendle' van het evenementen nieuws in, en nog veel meer...

Partners van LiveCommunity

Anthony Fokkerweg 61
1059CP Amsterdam
T: 072-5207922
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyrights 2019 LiveCommunity.nl | Alle rechten voorbehouden.


Developed with ❤ by Indico