The Next Event: back to school

Dinsdag, 17 november 2020

Beursfabriek, Nieuwegein

195,- voor twee tickets

Bezoek de website van dit evenement

Congressen & Seminars

The Next Event is het kennisevenement voor opdrachtgevers. Dit jaar met als thema 'Back to school'. Want meer dan ooit moeten we bijleren, anders denken, anders organiseren en toch blijven varen op de ongekende impact van live communicatie en experience marketing. The Next Event biedt daarom diverse sprekers en kennissessies met experts op zowel uitvoerend als strategisch niveau. Vanzelfsprekende wordt The Next Event ook volledig RIVM- en protocol-proof en dus is het de dag waarop opdrachtgevers met de kennis van sprekers, merken en de kennis in de branche weer kwalitatieve, veilige en impactvolle stappen kunnen zetten. 17 november, Beursfabriek Nieuwegein.

LET OP: The Next Event is maar voor een gelimiteerd aantal bezoekers toegankelijk. Met deze voorinschrijving "reserveer" je alvast een plek voor het kennisprogramma.

Via bijgevoegde link kan je een plek reserveren met de voorinschrijving.

Ik sluit mij aan!

Profiteer van een uitgebreid aanbod aan kennis, kom in contact met honderden eventprofessionals, maak gebruik van toffe aanbiedingen , stel jouw 'Blendle' van het evenementen nieuws in, en nog veel meer...

Partners van LiveCommunity

Anthony Fokkerweg 61
1059CP Amsterdam
T: 072-5207922
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyrights 2019 LiveCommunity.nl | Alle rechten voorbehouden.


Developed with ❤ by Indico