Locatietour Leeuwarden Friesland

Donderdag, 26 maart 2020 van 10:15 - 18:30

Westcord WTC Hotel Leeuwarden, Leeuwarden

0,00

Bezoek de website van dit evenement

Inspiratie events

Ga je mee naar Friesland? We ontdekken samen met Meet in Friesland, op donderdag 26 maart 2020 zes heel diverse locaties voor zakelijk meetings in en nabij Leeuwarden. 

Waar denk jij aan als je aan Friesland denkt? 
Misschien aan schaatsen, skûtsjesilen, berenburg of de Sneekweek? Maar denk je ook weleens aan Friesland als het gaat om een zakelijk event of meetcentive? Het lijkt misschien ver weg - en dat is het voor sommigen ook - maar gerekend in uren en minuten doet dit vaak niet onder voor reistijden in de randstad.

Onderweg naar Friesland rijdt het lekker door, geniet je van het weidse uitzicht en parkeer je doorgaans gratis of voor heel weinig (na)bij je locatiebestemming. Pak je de intercity naar Leeuwarden, dan heb je zelfs nog even tijd voor een boek, je swiped wat op je telefoon of tuurt lekker voor je uit. 

We bezoeken: de voormalige gevangenis, een echt Fries museumhuis, een hotel dat gevestigd is in het oude postkantoor, een historische locatie met een dak van glas boven de binnenplaats, een buitenlocatie midden in een waterrijk natuurgebied (jazeker we gaan ook een stukje skûtsjesilen) en een moderne congreslocatie met restaurant op de elfde etage waar we afsluiten met diner met uitzicht over de skyline van Leeuwarden. 

Al deze locaties beschikken over vergader-, congres-, borrel- diner- en eventruimtes en vier van de zes liggen zelfs op loopafstand van het treinstation Leeuwarden.

Zien we je dan?

Met vriendelijke groet,

Yvonne Hulleman - Meet in Friesland
Linda Kerkhoven - Linda op Locatie & Locatietour

Word nu lid!

Exclusief voor opdrachtgevers: profiteer van een uitgebreid aanbod aan kennis, kom in contact met honderden collega opdrachtgevers & organisatoren van evenementen, maak gebruik van toffe aanbiedingen, stel jouw 'Blendle' van het evenemenen nieuws in, en nog veel meer...

Anthony Fokkerweg 61
1059CP Amsterdam
T: 072-5207922
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyrights 2019 LiveCommunity.nl | Alle rechten voorbehouden.


Developed with ❤ by Indico